« Takaisin

Ruoan ja Leivän pikajäähdytys



Uusi innovaatio ruuan ja leivän esijäähdytys alipaine jäähdytyksellä takaa lopputuotteen korkean laadun.

Vakuumi jäähdytys on pitkään käytetty ruuan jäähdytykseen mutta se on vasta viime aikoina alkanut nostaa suosiotaan nopeasti.
Tämä on ymmärrettävää, koska alipaine jäähdytys tarjoaa merkittäviä etuja ruoan laatuun.
Tuotteen jäähdytys kammiossa 6-30 minuuttia 100 °C:sta <20 ° C: Varmistaa, että bakteerien kasvu on käytännössä estetty jäähdyttämisen aikana, joten laatu on taattu ja säilyvyys pitenee.
Jäähdytys on erittäin homogeeninen, ja tuotteen ydin jäähtyy lähes yhtä nopeasti kuin ulkopuoleltakin.
Haluttu alipaine ja lopullinen lämpötila on tarkalleen säädettävissä!
Säästöä sähkönkulutuksessa ja pienempi kylmäaine tarve verrattuna tavanomaisiin.
Monissa sovelluksissa, jäähdytys ilman, että käytetään tavanomaista ​​jäähdytystä- on mahdollista!
Nämä järjestelmät ovat lähes huoltovapaita eivätkä vaadi säännöllisiä tarkastuksia.
Energiakustannukset alipaine jäähdytys tekniikalla on noin 1/3 verrattuna tavanomaiseen jäähdytykseen ja lisäksi vaadittu tila noin 3 m2 jäähdytysteholla 10 tonnia / vrk, on minimaalinen.

Linkki valmistajan tuotesivulle Englanniksi